PureVision2 Multifocal for Presbyopia kontaktna sočiva pružaju jasnoću u koja se računa u stvarnom svetu. Da li se napinjete da vidite svoj pametni telefon? Šta mislite o tabletu ili laptopu? Ako imate presbiopiju (staračku dioptriju), možda ćete moći da nastavite da nosite kontaktna sočiva umesto da prelazite na bifokale ili naočare za čitanje.

PureVision2 Multifocal for Presbyopia sočiva pomažu u održavanju jasnog približnog, srednjeg i vida na daljinu u stvarnim uslovima. Ova kontaktna sočiva su tanka i zaobljenim ivicama za prirodan osećaj tokom čitavog dana.

Kristalna sočiva u vašim očima prirodno ojačavaju i vremenom gube elastičnost. Sa ovim gubitkom fleksibilnosti, vaše oči su manje sposobne da se pravilno podešavaju da bi se fokusirale na bliske objekte. PureVision2 Multifocal for Presbyopia kontaktna sočiva karakterišu dizajn koji vam omogućava da se fokusirate i pružite jasnu viziju na svim rastojanjima.

Inače, staračka dioptrija ili presbiopija je normalna pojava koje nastaje najčešće posle 40 godine života. Ljudi u ovoj životnoj dobi polako primećuju da im vid pri čitanju ili radu za računarom postaje zamućen i nejasan.

Rok isporuke je 30 dana.

Tehnički podaci:

Upotreba: dnevno ili kontinuirano nošenje
Zamena: mesečna
Pakovanje: 6 sočiva u kutiji
Materijal: Balafilcon A
Sadržaj vode: 26%
Dijametar: 14 mm

Bazna krivina: 8,6

Tip sočiva

Mesečna

Pakovanje

6 sočiva u kutiji

Materijal

Balafilcon A

Sadržaj vode

26%

Dijametar

14 mm

Bazna krivina

8,6

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.