Soflens Daily Disposable su meka kontaktna sočiva za dnevno nošenje, svojim asferičnim dizajnom pružaju korisnicima oštar, čist vid i celodnevni komfor, i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Otvaranjem i korišćenjem novog sterilnog sočiva svakog jutra poboljšava se higijena i smanjuju moguće komplikacije uslovljene neadekvatnom negom i održavanjem.

Dnevna meka kontaktna sočiva su namenjena za nošenje tokom jednoga dana. Ujutro se stave, nose se celog dana i pred spavanje bacaju. Drugi dan se otvara novi sterilni par sočiva i nosi tokom celog dana, a pred spavanje baca. Tako svakog dana, jedan par – jedan dan, jednostavno i najzdravije.

Sa zdravstvenog stanovišta jednodnevna sočiva su najbolja opcija među kontaktnim sočivima, jer tokom jednog dana se ne stignu stvoriti naslage koje bi uzrokovale komplikacije.

Velika prednost dnevnih mekanih kontaktnih sočiva je ta što ih ne moramo čistiti i misliti o njima. Sluze taman toliko da nam taj dan bude jasan i prijatan, bez ikakvih smetnji i grebanja. Što se tiče cene ovih sočiva, ona su skupllja od svih drugih dugotrajnijih sočiva, ali su dokazano najzdravija i najkomfornija za ljudsko oko.

Tehnički podaci:

Upotreba: dnevno nošenje
Zamena: dnevna
Pakovanje: 30 sočiva u kutiji
Materijal: Hilafilcon B
Sadržaj vode: 59%
Dijametar: 14.2 mm

Bazna krivina: 8,6

Tip sočiva

Dnevna

Pakovanje

30 sočiva u kutiji

Materijal

Hilafilcon B

Sadržaj vode

59%

Dijametar

14.2 mm

Bazna krivina

8,6

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.