Dnevna meka kontaktna sočiva su namenjena za nošenje tokom jednoga dana. Ujutro se stave, nose se celog dana i pred spavanje bacaju. Drugi dan se otvara novi sterilni par sočiva i nosi tokom celog dana, a pred spavanje baca. Tako svakog dana, jedan par – jedan dan, jednostavno i najzdravije.

Sa zdravstvenog stanovišta jednodnevna sočiva su najbolja opcija među kontaktnim sočivima, jer tokom jednog dana se ne stignu stvoriti naslage koje bi uzrokovale komplikacije.

Otvaranjem i korišćenjem novog sterilnog sočiva svakog jutra poboljšava se higijena i smanjuju moguće komplikacije uslovljene neadekvatnom negom i održavanjem.

Velika prednost dnevnih mekanih kontaktnih sočiva je ta što ih ne moramo čistiti i misliti o njima. Sluze taman toliko da nam taj dan bude jasan i prijatan, bez ikakvih smetnji i grebanja. Što se tiče cene ovih sočiva, ona su skupllja od svih drugih dugotrajnijih sočiva, ali su dokazano najzdravija i najkomfornija za ljudsko oko.

Nekada Ciba Vision – Focus Dailies a sad DAILIES® AquaComfort Plus® su namenjena za svaki novi dan započente sa novim kontaktnim sočivima. Idealna za mlade ili aktivne ljude. Posebno pogodna za nošenje tokom putovanja, izleta, sporta, odmora itd.

Tehnički podaci:

Upotreba: dnevno nošenje
Zamena: dnevna
Pakovanje: 30 sočiva u kutiji
Materijal: Nelfilcon A
Sadržaj vode: 69%
Dijametar: 14 mm

Bazna krivina: 8,7

 

Tip sočiva

Dnevna

Pakovanje

30 sočiva u kutiji

Materijal

Nelfilcon A

Sadržaj vode

69%

Dijametar

14 mm

Bazna krivina

8,7

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.